Als je lievelingsdier sterft


Rouwverwerking, stervensbegeleiding en berichten uit het hiernamaals

Dieren willen ‘gehoord’ worden. Dat is de boodschap die diersjamaan Petra Nelstein veelvuldig ontvangt binnen haar praktijk voor mens en dier. Als je lievelingsdier sterft 300x223
Onze zieke en stervende metgezellen voelen zich vaak miskend en onbegrepen in de gevoelens die zij koesteren voor hun eigenaar. Zelfs vanuit het hiernamaals zijn dieren bereid de grens van leven en dood te overstijgen om hun genegenheid te tonen, veelal opgevolgd door raadgevingen.

In Als je lievelingsdier sterft ligt het accent op stervensbegeleiding, rouwverwerking en contacten met overleden dieren. Op verhalende wijze illustreert de schrijver gedenkwaardige ontmoetingen waarin we kennismaken met onder andere communiceren met dieren, reiki en sjamanistisch werken.Het zijn leerrijke en inspirerende contacten met mens en dier tussen hemel en aarde die genoeg stof tot nadenken bieden.

Contact maken met stervende of overleden dieren

Diersjamaan Petra Nelstein heeft een praktijk voor mens en dier. Haar specialisatie betreft stervensbegeleiding, rouwverwerking en zingevingproblematiek, waarbij haar aanpak holistisch en complementair is. Reguliere en alternatieve behandelmethoden worden daarbij gecombineerd.

Omvang: ca. 180 blz., pb, geïll..
Prijs: ca. € 14,95 (stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef naam en adres door)
ISBN: 978 90 202 4411 3